Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!!!!

Λιγες ωρες απομενουν για το ματς του Ολυμπιακου στη Μπρατισλαβα και στοχος της ομαδας μας ειναι μονο η νικη.Οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα ειναι αποτυχια.Ο αντιπαλος δεν ειναι ευκολος,απλως εμεις ειμαστε πολυ ανωτεροι και καλυτεροι.Δειξτε οτι δεν ειστε παναθηναικος και καθαριστε την προκριση απο σημερα.Να παμε στον ναο 30.000 μονο για να τραγουδησουμε χωρις αγχος για το αποτελεσμα.
Η ενδεκαδα που προκειτε να νικησει σημερα ειναι η εξης:Στο τερμα θα βρισκεται ο αρχηγος Αντωνης Νικοπολιδης,μπροστα του ο παιχταρας Σουηδος στοπερ Ολεφ Μελμπεργκ και διπλα του ο Αβρααμ Παπαδοπουλος που θα θυμηθει το περσινο καλο εαυτο του.Δεξια θα ξεκινησει ο εμπειρος Πολωνος Μιχαελ Ζεβλακοφ,ενω αριστερα ο αναγεννημενος Ισπανος Ραουλ Μπραβο.
Στη μεσαια γραμμη θα ξεκινησει ο Κριστιαν Λεντεσμα που δειχνει ετοιμοος να αγωνιστει ολο το 90λεπτο καθως ξεπερασε το προβλημα που ειχε στο αναπνευστικο,διπλα του ο νεαρος Γιαννης Παπαδοπουλος,ενω λιγο πιο μπροςτα θα βρισκεται ο παιχταραςς Ντουντου Σεαρενσε ,στον ηγετικο ρολο που του εχει δωσει φετος ο Τιμουρ Κετσπαγια κατι που του αξιζει.
Στα δεξια θα εχουμε την μεγαλη επιστροφη του Αργεντινου παιχταρα και καλυτερου μας παιχτη Λουτσιανο Γκαλετι,ο οποιος μπορει να μην ειναι ετοιμος αλλα δεν γινεται να απουσιασει απο αυτο το παιχνιδι.Με μια του ενεργεια μπορει να αλλαξει ολο το ματς και να στειλει τον Ολυμπιακο στην επομενη φαση.Στα αριστερα θα ξεκινησει ο Μαροκινος Ζαουαντ Ζαιρι και ελπιζουμε να κανει μια καλη και ουσιαστικει εμφανιση.
Στην κορυφη μονος του ο Λουις Ντιογκο που προτιμηθηκε αντι του φορμαρισμενου Μητρογλου.Στηριζομαστε στον Βραζιλιανο γιατι ξερουμε ποιος ειναι και τι μπορει να κανει.
Αυτη ειναι η πιθανοτερη ενδεκαδα του θρυλου μας.Οι παιχτες μας(βασικοι και αναπληρωματικοι) θα δωσουν το καλυτερο τους εαυτο και θα νικησουν.Παμε ρε θρυλε γερα!!Μη κοιτας τα χαλια των αλλων!!
Στοχος μονο η ΝΙΚΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες